Хотел Анели

aneli-za-nas-karta

Разположение

„Хотел „Анели” се намира на уникално комуникативно място в идеалния център на град Сандански, в непосредствена близост до централния площад на града. (20метра) Това му разположение дава възможност да ползвате всички удобства, които предлага курортният град. В непосредствена близост до хотела има обособен детски кът, които се намира на площада, където може да се отдадете на вашата почивка, а децата ви да играят на сигурно място. От самия хотел започва началото на главната улица, на която са разположени голяма част от магазините. В близост се намира сградата на общинската администрация, бизнес център, аптеки, поликлиника, а самият хотел е снабден със всички видове комуникации, както и безжична интернет връзка, които вие може да ползвате безплатно. Ресторантът и механата на хотела работят денонощно, което дава възможност колите, които вие може да паркирате пред хотела да бъдат постоянно наблюдавани от нашите служители. С това си местоположение, тези си дадености и добрите за качеството си цени, хотелът и ресторантът в него са изключително подходящи за почивки, командировки, бизнес срещи и други.

aneli-570x300ff
za-nas-aneli-hotel
za-nas-aneli-restorant

За Хотела

Хотел „Анели” Ви предлага нощувки в град Сандански на разумни цени, перфектно обслужване, приятна обстановка и изискана кухня. Разполагаме с 6 апартамента и 8 стаи. Важно е за Вас да знаете, че ако искате да посетите хотела групово в него едновременно могат да се настанят 36-40 човека. Всеки наш гост може да се възползва от климатично отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, безжична интернет връзка, румсървис, ресторант и механа, където по всяко време на денонощието може да си поръчате вкусна храна и разновидни питиета. Хотелът предлага следните допълнителни услуги:
-място за паркиране.
-денонощно обслужване.
-при желание от страна на клиента ще съдействаме за прегледи, лечения и процедури в балнео комплексите на град Сандански.

Заповядайте при нас! Тук на много добри цени ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното, чистият въздух, средиземноморският климат, красотата на природата, които са характерни за нашия град плюс всичко, което предлага нашият хотел.